Acest articol vine în ajutorul studenților care au probleme cu conectarea la contul de student.

Pentru a accesa ORICE CURS, mai întâi, trebuie să vă conectați la contul de student cu care v-ați înrolat.

Dacă aveți probleme cu conectarea la contul de student și accesarea cursului dvs., există câțiva pași simpli de rezolvare pe care îi puteți face înainte de a contacta echipa de suport.

Asigurați-vă ca accesați pagina de conectare

Asigurați-vă că utilizați fereastra de CONECTARE pentru a vă autentifica în contul dvs. Dacă încercați să vă autentificați folosind fereastra de ÎNREGISTRARE, atunci nu veți putea să vă autentificați în contul dvs. și veți primi un mesaj cu „E-mail este deja folosit." De aceea studentul care are deja cont, folosește doar fereastra CONECTARE pentru autentificarea datelor.

Reintroduceți datele de autentificare

Dacă primiți un mesaj de eroare „e-mail sau parolă invalide” atunci când încercați să vă autentificați, asigurați-vă că utilizați aceleași date de autentificare pe care le-ați setat când v-ați înscris sau ați accesat prima dată cursul. Verificați dacă nu cumva există erori de ortografie la adresa de e-mail sau parolă.

Verificați adresa de email

Atunci când te loghezi pentru prima dată la Școala Pentru Suflet și îți creezi un cont, primești un mail de confirmare. Deschizând acel email inițial de confirmare, puteți găsi și identifica cu certitudine emailul cu care a fost creat contul de student.

Verificați conturile multiple

Uneori, studenții nu sunt conștienți că au creat mai multe conturi, folosind diferite adrese de e-mail. Dacă ați reușit logarea în contul de student dar nu găsiți cursul dvs., este posibil să aveți mai multe conturi în Școala Pentru Suflet.

Deoarece nu veți putea accesa cursul dvs. decăt conectându-vă la contul folosit pentru a vă înscrie la cursul respectiv, asigurați-vă că vă conectați la contul corect.

NOTĂ: La Școala Pentru Sufle, fiecare student are dreptul doar la un singur cont pentru a accesa toate cursurile la care este înrolat.

Resetează parola

Pot apărea probleme de autentificare din cauza unei parole uitate, invalide sau expirate. În acest caz este recomandat ca studentul să dea reset la parolă pentru a o schimba. Pentru a reseta parola, urmează acești pași:

1. În fereastra pentru conectare, apasă: "Ai uitat parola?"


2.
Introdu adresa de email cu care ai creat contul și apasă: Trimite-mi Instrucțiuni


3. Dacă aveți un cont în Școala Pentru Suflet, atunci veți vedea o notificare care indică faptul că instrucțiunile de resetare au fost trimise la adresa de e-mail specificată:


4. Dacă nu a venit mailul pentru restarea parolei direct în folderul principal al căsuței de email, asigurați-vă că ați verificat folderele secundare: spam, promoții, actualizări, sociale.

5. Dacă nu aveți un cont în Școala Pentru Suflet, asociat cu adresa de e-mail introdusă, atunci veți primi un mesaj de eroare care indică faptul că adresa dvs. de e-mail nu este asociată cu un cont existent.

Dacă apare această notificare, acest lucru indică faptul că ați utilizat o altă adresă de e-mail pentru a vă înscrie în academie. Dacă ați verificat adresa cu care ați creat contul de student și considerați că aceasta notificare este o eroare, contactați-ne pe [email protected]


Încercați un browser sau dispozitiv alternativ

Vă recomandăm să utilizați cele mai actualizate versiuni ale Google Chrome sau Mozilla Firefox pentru a vă autentifica și accesa cursul dvs.

Dacă utilizați un browser alternativ, încercați să vă conectați la cursul dvs. utilizând unul dintre aceste browsere recomandate. Dacă încă nu vă puteți autentifica, încercați să utilizați un dispozitiv diferit.

De exemplu, dacă utilizați un dispozitiv mobil (de exemplu, iPhone, iPad, tabletă etc.), încercați să-l schimbați cu un computer desktop sau laptop.

Contactează Echipa Psy Development

Dacă ați parcurs pașii de rezolvare a erorilor comune de conectare la contul de student și accesare a cursului la care sunteți înrolat, fără să găsiți rezolvarea la problema tehnică, contactați echipa psy development pe [email protected]